ANTALYA / AKSU - Murtuna Gazi Ortaokulu

A Green Future in the Digital World-FitDIGIT Erasmus Projesi

Okul/Kurumumuz, dijital dünyada Yeşil Gelecek konulu yeni eğitim materyallerinin yayımlanmasından memnuniyet duyuyor.

Eğitim materyalleri, çocuklar ve öğretmenler arasında çevre bilinci oluşturmayı destekleyen girişimlerin, aktivitelerin ve derslerin örneklerini içeren el kitapları, ders senaryoları ve örnekleri içermektedir. Bunlar, iklim değişikliği ile mücadele eden en önemli girişimlerin basit ve dostça biçimde yazılmış örneklerini içerir.

Eğitim materyalleri, sınıflarda kullanılan birer araç olarak e-kodlama ve hikaye anlatımını içerir.

Eğitim materyallerinde ele alınan konular şunlardır:

Ders 1: Şehirlerin iklim değişikliği ile mücadelesi nasıl olur?

Ders 2: Otomobil şirketleri nasıl kirliliği azaltabilir?

Ders 3: Girişimler ve şirketler okyanuslardaki plastik kirliliği nasıl azaltır?

Ders 4: Farklı endüstriler üretimi nasıl daha sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirir?

Ders 5: Yerel girişimler nasıl yerel olarak atık üretimine karşı mücadeleye yardımcı olabilir?

Ders 6: Evler için enerji verimli çözümler: Evleri nasıl enerji verimli hale getirebiliriz?

Ders 7: Sofradan Çatala - çevreye yardımcı olan sürdürülebilir gıda üretimi

Ders 8: Günlük yaşamımızda döngüsel ekonomi - nasıl, ne zaman ve çevre için sonuçları nelerdir?

Ders 9: Ormanlarda ve suda iklim değişikliğinin hayvan yaşamlarına etkisi

Ders 10: Taşımacılıkta CO2 üretimini azaltmaya yardımcı olmak

Ders 11: Döngüsel ekonomide çevre eğitimi ve sürdürülebilirlik sorunları

Tüm öğretmenleri senaryo ve materyallerle tanışmaya, ücretsiz olarak indirmeye ve derslerinizde kullanmaya teşvik ediyoruz! Tüm materyaller projenin web sitesinde mevcuttur:

Yayın: 03.04.2024 - Güncelleme: 03.04.2024 09:31 - Görüntülenme: 48